800 g djupfryst fisk, gärna block
5 dl vispgrädde
100 g Philadelphiaost
100 g champinjoner
1 gul lök
1 röd chili
1 tsk sambal oelek
1 msk tomatpuré
2 krm paprikapulver
1,5 tsk salt
svartpeppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Finhacka lök och chili. Skär svampen i mindre bitar. Fräs lök och chili i smör, tillsätt svamp och stek tillsammans. Smält ned osten i röran, häll i övriga ingredienser och koka upp.
3. Häll såsen över de frysta fiskblocken i en ugnsform och tillaga 40 minuter. Ös såsen över fisken några gånger under tiden.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng