1,5 dl strösocker
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 st ägg
1,5 dl mjölk
1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ner ett ägg i taget, och sedan vätskan.
2. Smält ganska mycket smör i en stekpanna och klicka sedan ut 3 st krabbelurer i taget i pannan och stek på medelstark värme tills de fått gyllene färg.
3. Pudra florsocker över krabbelurerna när de svalnat något.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…