Placeholder

Kotletter med finess

Ingredienser

4 skivor kassler
eller 4 fläskkotletter
smör
(salt)
(vitpeppar)
2 msk senap
1 krm salt
0,5 msk socker
vitpeppar
1 msk vinäger
3 msk olja
rikligt med klippt dill

Gör så här

1. Börja med att blanda senap, salt, socker, vitpeppar, vinäger, olja och dill till en tjock sås.

2. Stek kotletterna vackert bruna, först på ena sidan 4 - 5 minuter. Vänd kotletterna (salta och krydda om du använder vanliga fläskkotletter).

3. Bred ut såsen över kotletterna och låt dem steka färdigt under lock 4 - 5 minuter.

4. Servera med kokt potatis, tomater och färsk gurka.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr