Placeholder

Kotlett Stroganoff

Ingredienser

2 benfria fläskkotletter
2 msk olja till stekning
salt
peppar
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
1 msk paprikapulver
1 tsk flytande honung
1 dl crème fraîche
1 dl vispgrädde

Servering:
jasminris och sallad

Gör så här

1. Strimla kotletterna, hetta upp en stekpanna med olja och bryn köttet tills det har fått fin färg. Salta och peppra.

2. Skala och strimla lök och vitlök och tillsätt till pannan. Låt fräsa ett par minuter. Tillsätt sedan tomatpuré, paprikapulver och honung.

3. För att få den bästa smaken är det viktigt att du fräser tomatpuré och paprikapulver en stund så att alla smakerna kommer fram. Rör i pannan hela tiden så inget bränns vid.

4. Tillsätt crème fraîche och grädde. Låt koka ca 10 minuter på medelvärme. Smaka av med salt och peppar.

5. Servera med nykokt ris och sallad.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr