400 g falukorv
4 - 5 tomater
1 dl finhackad persilja
0,5 dl finhackad gräslök
Sås:
0,5 dl vispgrädde
1,5 dl buljong av tärning
1 msk senap
1 msk chilisås
1. Dra skinnet av korven och skär den i skivor. Skiva tomaterna. Varva korv, tomatskivor och kryddgrönt i en stekpanna eller gryta.
2. Blanda samman grädde, buljong, senap och chilisås och häll blandningen i pannan. Låt alltsammans värmas på svag värme under lock ca 10 minuter.
3. Servera med kokt potatis eller pasta och grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…