2 stora gula lökar
1 msk smör
6 wienerkorvar
8 kokta potatisar
6 tomater
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1,5 dl gräddfil
1 knippe gräslök
1. Skala lökarna och skär den i tunna skivor. Fräs den i litet smör i en stekpanna. Skär korvarna i ca 2 cm långa bitar. Låt dem fräsa med en stund,
2. Skär potatisarna i skivor. Skålla, skala och hacka tomaterna. Tillsätt potatis, tomater, salt och peppar till lök- och korvblandningen. Låt det hela bli genomvarmt. Rör försiktigt hela tiden.
3. Tillsätt gräddfilen och rör om, men rätten får nu inte koka. Strö över klippt gräslök och servera med grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…