Placeholder

Korvgryta med gräddfil

Ingredienser

2 stora gula lökar
1 msk smör
6 wienerkorvar
8 kokta potatisar
6 tomater
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1,5 dl gräddfil
1 knippe gräslök

Gör så här

1. Skala lökarna och skär den i tunna skivor. Fräs den i litet smör i en stekpanna. Skär korvarna i ca 2 cm långa bitar. Låt dem fräsa med en stund,

2. Skär potatisarna i skivor. Skålla, skala och hacka tomaterna. Tillsätt potatis, tomater, salt och peppar till lök- och korvblandningen. Låt det hela bli genomvarmt. Rör försiktigt hela tiden.

3. Tillsätt gräddfilen och rör om, men rätten får nu inte koka. Strö över klippt gräslök och servera med grönsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.