2 stora gula lökar
1 msk smör
6 wienerkorvar
8 kokta potatisar
6 tomater
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1,5 dl gräddfil
1 knippe gräslök
1. Skala lökarna och skär den i tunna skivor. Fräs den i litet smör i en stekpanna. Skär korvarna i ca 2 cm långa bitar. Låt dem fräsa med en stund,
2. Skär potatisarna i skivor. Skålla, skala och hacka tomaterna. Tillsätt potatis, tomater, salt och peppar till lök- och korvblandningen. Låt det hela bli genomvarmt. Rör försiktigt hela tiden.
3. Tillsätt gräddfilen och rör om, men rätten får nu inte koka. Strö över klippt gräslök och servera med grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng