2 Potatisar
3 Ägg
2 Squash ca 500 g
200 g Fetaost
0,5 dl färsk Mynta eller 1 msk torkad
1 tsk Salt
Ströbröd
Olivolja till stekning
1. Skala potatisen och skär i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. Låt den ånga av och passera den sedan.
2. Blanda potatisen med äggen, ett i taget.
3. Finriv squashen och låt den rinna av i ett durkslag. Pressa ut så mycket vätska som möjligt med handen.
4. Grovriv fetaosten. Blanda potatis, squash, feta och mynta. Tillsätt salt.
5. Forma smeten till burgare och vänd dem i ströbröd.
6. Stekburgarna i olivolja tills de är gyllenbruna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…