100 g smör
3 dl strösocker
2 dl vispgrädde
1 dl ljus sirap
1 tsk vitvinsvinäger
1-2 krm salt
1 msk lakritspulver
1. Klipp ut rutor av bakplåtspapper, ca 10•12 cm. Snurra varje ruta till en strut. Fäst med tejp.
2. Ställ strutarna i en form fylld med mjöl eller socker så att de står stadigt.
3. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser förutom lakritspulver. Koka upp och låt koka på medelvärme tills kolan är 132 c, rör då och då.
4. Ta från värmen och sikta ner lakritspulver. Fyll strutarna.
5. När kolan har börjat stelna stick ner pinnar. Låt stelna helt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…