5 dl vetemjöl
1 tsk salt
3 tsk bakpulver
1 dl riven ost
1 tsk oregano
1 ägg
2 dl mjölk
Vatten
Ugn 250 grader.
1. Blanda de torra ingredienserna
2. Tillsätt ägg och mjölk.
3. Rör ihop till en smidig deg.
4. Dela degen i ca 15 bitar och rulla bullar.
5. Koka upp några liter vatten i en kastrull.
6. Släpp ner några bullar i taget i det kokande vattnet.
Låt bullarna flyta upp till ytan, ta upp bullarna med hålslev.
Lägg bullarna på bakpappersklädd plåt.
7. Grädda i mitten i 250 grader ca 15 minuter.
8. Serveras med smör till soppa..
Lycka till.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…