50g margarin
2 ägg
1 dl socker
200g riven kokos
1. Smält margarinet och låt det svalna
2. Blanda samman ägg och socker. Vispa inte!
3. Tillsätt kokos och margarin.
4. Låt smeten/degen svälla ca 10 minuter.
5. Klicka ut den på bakplåtspapper eller välsmorda plåtar.
6. Grädda i 175 grader i mitten av ugnen,10-15 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…