Placeholder

Kokosrulltårta med hallon och lemon curd

Ingredienser

3 ägg
2 dl socker
3 dl kokos
0,75 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning:
2 dl vispgrädde
1 dl lemon curd
ca 3 dl hallon, frysta
eller färska

Gör så här

1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd ned dem i smeten. Bred ut den i en bakpappersklädd långpanna, 30 x 40 cm, och grädda i mitten av ugnen 5 minuter. Håll koll så den inte bränns, det går snabbt!

3. Vänd upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort gräddningspapperet från kakan och låt svalna.

4. Vispa grädden ganska hårt till fyllningen. Vänd ned lemon curd, bred detta på kakan och rulla ihop från långsidan med hjälp av bakplåtspapperet. Låt vila i kylen någon timme.

5. Om kakan skulle ha blivit för mörk kan du pudra över florsocker. Rostad kokos är gott på, liksom hallon och citronmeliss.

Ca 14 skivor

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr