Placeholder

Knaprig rabarberpaj

Ingredienser

5 - 6 stjälkar rabarber
1 - 1,5 dl socker beroende på
hur sur rabarbern är

Crisp:
125 g smör
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1,5 dl havregryn

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skär rabarbern i slantar och fördela i en pajform. Strö över socker. Tärna ned smöret i en skål och vänd ned resten av ingredienserna.

3. Nyp ihop till en smulig deg. Strö detta över rabarberna och sätt in i mitten av ugnen. Grädda ca 20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.