5 - 6 stjälkar rabarber
1 - 1,5 dl socker beroende på
hur sur rabarbern är
Crisp:
125 g smör
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1,5 dl havregryn
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär rabarbern i slantar och fördela i en pajform. Strö över socker. Tärna ned smöret i en skål och vänd ned resten av ingredienserna.
3. Nyp ihop till en smulig deg. Strö detta över rabarberna och sätt in i mitten av ugnen. Grädda ca 20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…