Placeholder

Knäckig rabarberpaj med kardemumma

Ingredienser

6 - 8 rabarberstjälkar
150 g smör
0,5 dl sirap
1 dl mjölk eller grädde
2 dl vetemjöl
2,5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
2 dl socker
1 tsk hel kardemumma

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Skär rabarbern i bitar och vänd bitarna i socker och kardemumma. Lägg i en pajform. Smält smöret och blanda i mjölk och sirap. Ta kastrullen från värmen.

3 Blanda de torra ingredienserna och blanda ned det i kastrullen. Bred smeten över rabarbern och grädda 25 - 30 minuter tills ytan är knäckig.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.