6 - 8 rabarberstjälkar
150 g smör
0,5 dl sirap
1 dl mjölk eller grädde
2 dl vetemjöl
2,5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
2 dl socker
1 tsk hel kardemumma
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skär rabarbern i bitar och vänd bitarna i socker och kardemumma. Lägg i en pajform. Smält smöret och blanda i mjölk och sirap. Ta kastrullen från värmen.
3 Blanda de torra ingredienserna och blanda ned det i kastrullen. Bred smeten över rabarbern och grädda 25 - 30 minuter tills ytan är knäckig.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…