Placeholder

Knäckig jordgubbspaj

Ingredienser

Ca 700 g jordgubbar,
frysta eller färska
2 - 3 msk socker
2 - 3 tsk potatismjöl

Knäcktäcke:
100 g rumsvarmt smör
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl socker eller farin
2 msk ljus sirap

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Lägg jordgubbarna i en pajform, ca 25 cm. Strö över socker och potatismjöl.

3. Knäcktäcke:
Nyp ihop alla ingredienser till en smulig deg. Smula degen över jordgubbarna.

4. Grädda pajen mitt i ugnen ca 30 minuter. Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

Ca 12 bitar

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.