3 - 4 bananer
1 dl vetemjöl
100 g smör, gärna rumsvarmt
1,5 dl socker
0,75 dl ljus sirap
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skiva bananerna, smörj en form och täck formens botten. Blanda samman smör, sirap, mjöl och socker och bred ut det över bananerna.
3. Grädda 15 - 20 minuter tills pajen fått fin färg och servera med valfritt tillbehör.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…