4 - 5 äpplen
150 g smör
1,5 dl socker
3 dl havregryn
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 dl ljus sirap
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala, kärna ur och skiva äpplena. Lägg i en smord form. Smält smöret i en kastrull. Ta från värmen och blanda i socker, havregryn, vetemjöl, bakpulver och sirap.
3. Fördela havresmeten över äpplena och grädda mitt i ugnen ca 20 - 25 minuter. Servera med vaniljsås.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…