Placeholder

Klaras rabarberrutor

Ingredienser

200 g smält smör
5 dl socker
1 dl ljust muscovadosocker
4 ägg
6 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
300 g rabarber
250 g jordgubbar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör ihop allt utom rabarber och jordgubbar till en smet. Skär rabarber i smala stänger eller små bitar. Halvera jorgubbarna.

3. Bred ut smeten på bakplåtspapper i långpanna och lägg på rabarber och jordgubbar. Grädda 30 - 35 minuter, ta ut och låt svalna under långpannan.

4. Servera med vispad grädde eller vaniljsås.

24 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.