200 g marinerad tofu
300 g potatis
1 burk kokta kikärtor à 400 g
2 morötter
1 gul lök
1 paprika
500 g krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
4/5 tsk salt
1 krm peppar
1 msk olja
färsk oregano
Skala och skiva:
Lök
Potatis
Morötter
Fräs i en stekpanna i ca 5 minuter:
Lök
Morötter
Fräs i en stekpanna i ca 10 min:
Potatisen
Tillsätt:
Krossade tomater
1,5 dl vatten
Buljongen (smula i om tärning)
Krydda med salt och peppar.
Koka ca 10 minuter.
Tärna och stek tofun.
Skär paprikan i bitar.
Blanda i:
Kikärtor
Paprika
Späd med mer vatten om behövs.
Koka i ca 5 minuter.
Hacka och strö över oregano.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…