2-3 personer
6 ägg
250 gram keso
1-2 msk fiberhusk
1 msk kallpressad raps-olja eller kokosolja att steka i.
Servera med bär, kesella
1. Blanda ingredienserna för hand eller med stavmixer.
2. Låt smeten svälla några minuter. Är smeten för tjock är det bara att knäcka i ett ägg till.
3. Värm olja i en stekpanna eller i ett plättjärn.
4. stek plättarna på medelhög värme, tre fyra minuter på var sida. Vänd försiktigt mellan varven.
5. Servera med bär och kesella.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng