Keso risifrutti

Ingredienser

1/2 dl Grekiskyoghurt
1 dl keso
1/2 tsk honung
1 krm vaniljpulver

Hallon
Pumpakärnor
Riven kokosflingor
Kanel

Gör så här

Blanda ihop allt utom hallon, pumpakärnor, kokos ,kanel i en skål sen ställ in i kylen 15 min . Du kan även göra denna kvällen innan du ska äta den på morgonen så den får stå över hela natten.
Servera i ett fint glas och dekorera med lite hallon ,pumpakärnor ,kokos och kanel . Smaklig måltid :)

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.