Detta blandas ihop:
500 gram nötfärs
500 gram lammfärs
Kryddblandning:
2 msk lökpulver
1 msk spiskummin
1 msk vitlökspulver
2 msk paprikapulver
2 msk oregano
1 msk svartpeppar
1 msk örtsalt
Så här gör du:
1. Mixa och blanda ihop nötfärs med lammfärsen, knåda ihop så det blandas ordentligt.
2. Blanda därefter i kryddorna och knåda vidare, det kommer lukta nå jävulskt gott.
3. Sätt på kebabspett eller lägg i kebabspettmaskin, grillas därefter till valfri grillfärg.
4. Avnjutes till diverse tillbehör, glöm inte kebabsåsen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…