Placeholder

Kasslergryta med paprika, chili och purjolök

Ingredienser

600 - 700 g kassler
1 strimlad purjolök
1 hackad schalottenlök
1 röd paprika
1 grön paprika
1 - 2 finhackade vitlöksklyftor
5 msk chilisås
3 dl vispgrädde
3 dl mjölk
2 dl lätt crème fraîche paprika & chili
en nypa salt
svartpeppar
smör att bryna i
ev 2 tsk curry för variation

Gör så här

1. Tvätta paprika och purjolök noga. Skär kassler och paprika i stora tärningar. Strimla purjon och hacka schalottenlök och vitlök.

2. Bryn kasslern i het panna, tillsätt paprika, schalottenlök och purjo och låt det steka med 5 minuter utan att ta färg.

3. Blanda i vitlök, chilisås, grädde, crème fraîche och ev curry. Låt småputtra 15 - 20 minuter.

4. Servera kokt ris eller potatis och en grönsallad till.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.