Placeholder

Kasslergratäng med spenat

Ingredienser

250g spenat
300g pasta
2,5dl milda mini
3dl riven ost
3st ägg
muskot riven
salt och peppar
300g kassler

Gör så här

225grader i 15 minuter. Tina spenat, koka pasta och skär kassler. Blanda milda, ost och ägg. Krydda och stoppa i spenat. Blanda pasta och kassler i en form och häll över ostgrädde.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.