800 g kassler
1 stånd broccoli
0,5 blomkålshuvud
0,5 spetskålhuvud
10 champinjoner
2 vitlöksklyftor
1 pkt bacon
2 bollar mozzarella
3 tomater
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
2 tsk fransk senap
2 tsk japansk soya
1 tsk lantbuljong
2 dl riven ost
salt
svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Dela blomkål och broccoli i mindre buketter. Strimla spetskålen och skiva svampen. Stek allt i smör tills kålen mjuknat. Lägg i botten av en ugnsform.
3. Skär kasslern i skivor och bryn dem i smör. Varva kassler, mozzarella och tomatskivor över kålen. Strö över stekt bacon i bitar.
4. Häll grädde, crème fraîche, senap, soya, buljong och pressad vitlök i en kastrull och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över baconet och strö över riven ost.
5. Gratinera 20 - 25 minuter eller tills osten fått fin färg.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…