700 g kassler i hel bit
Grönsaker:
5 potatisar
1 gul lök
1 röd paprika
olja till stekning
salt
svartpeppar
Aromsmör:
1 vitlöksklyfta
75 g smör
1 tsk rivet citronskal
salt
peppar
1. Skala och ansa grönsakerna och skär dem i bitar. Skala och pressa vitlöken och blanda den med resten av ingredienserna till aromsmöret. Smaka av med salt och peppar.
2. Hetta upp litet olja i en stekpanna och stek potatisen gyllenbrun runtom. Blanda ned löken och paprikan och låt steka med några minuter. Salta och peppra.
3. Stek kasslerskivorna tills de får färg på båda sidorna. Krydda med svartpeppar och servera med grönsaker och aromsmör.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…