600–700 g fiskfilé
2 st lökar
2 st vitlöksklyftor
1 st liten zucchini
1 st paprika
3 st stora tomater (eller flera små)
1 st citron
salt och peppar
Oregano (färsk eller torkad)
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Hacka och fräs lök, vitlök, zucchini och paprika i en gryta.
3. Lägg i några tomater och pressa över citronsaft, salta och peppra och låt sjuda någon minut.
4. Lägg fiskfiléerna i en smord form, häll grönsakerna över, strö på oregano och sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
5. Servera med valfritt tillbehör.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…