Placeholder

Kåsebergafisk

Ingredienser

600–700 g fiskfilé
2 st lökar
2 st vitlöksklyftor
1 st liten zucchini
1 st paprika
3 st stora tomater (eller flera små)
1 st citron
salt och peppar
Oregano (färsk eller torkad)

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Hacka och fräs lök, vitlök, zucchini och paprika i en gryta.
3. Lägg i några tomater och pressa över citronsaft, salta och peppra och låt sjuda någon minut.
4. Lägg fiskfiléerna i en smord form, häll grönsakerna över, strö på oregano och sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
5. Servera med valfritt tillbehör.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.