Ingredienser
225 g Arla® Svenskt Smör
2 dl Arla® mjölk
5 ägg
4½ dl strösocker
4½ dl vetemjöl
1½ msk vaniljsocker
Bilderna kan vara skyddade enligt upphovsrättslagen.
Beskrivning
Sätt ugnen på 175°.
Smörj och bröa en form med hög kant, 25x30 cm eller lägg i ett bakplåtspapper.
Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna.
Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. ...
Häll smeten i formen.
Hur mycket mjöl?
Hej! Receptet är nu uppdaterat, 4,5 dl vetemjöl ska det vara! Tack :)
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng