Kärleksmums – Raw food!

Ingredienser

2 dl mandelmjöl
20 dadlar
0,75 dl kakao
3 msk ekologisk kokosolja (Smält kokosfett)
1 tsk äkta vaniljpulver
1 krm himalaya salt
1/4-1/2 dl vatten
kokosflingor (till garnering)

Gör så här

1. Mixa dadlar tillsammans med mandelmjöl tills dadlarna har sönderdelats ordentligt.

2. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en fast men lite kladdig smet. Blir den för torr, ta i mer vatten.

3. Bred ut smeten till en fyrkant på ett bakplåtspapper, ca 1 cm hög. Strö över kokosflingor.

4. Ställ in i frysen i en halv timme. Ta ut och skär i fyrkantiga bitar.

5. Förvara i frysen och ta fram 15 min innan servering.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.