2 dl mandelmjöl
20 dadlar
0,75 dl kakao
3 msk ekologisk kokosolja (Smält kokosfett)
1 tsk äkta vaniljpulver
1 krm himalaya salt
1/4-1/2 dl vatten
kokosflingor (till garnering)
1. Mixa dadlar tillsammans med mandelmjöl tills dadlarna har sönderdelats ordentligt.
2. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en fast men lite kladdig smet. Blir den för torr, ta i mer vatten.
3. Bred ut smeten till en fyrkant på ett bakplåtspapper, ca 1 cm hög. Strö över kokosflingor.
4. Ställ in i frysen i en halv timme. Ta ut och skär i fyrkantiga bitar.
5. Förvara i frysen och ta fram 15 min innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk