Ca 500 g kassler
1 liten gul lök
2 msk smör
2 dl mjölk
1 dl vatten
0,5 köttbuljongtärning
2 msk tomatpuré
0,5 tsk paprikapulver
1 krm salt
0,5 krm vitpeppar
1. Skär kasslern i skivor eller stavar. Finhacka löken. Smält smöret i en stekpanna och fräs löken mjuk några minuter. Späd med mjölk och vatten. Smaksätt med buljongtärning, tomatpuré och kryddor.
2. Låt såsen koka ihop några minuter. Lägg i kasslern och låt den bli genomvarm.
3. Servera med kokt potatis, pasta eller ris och gärna majs.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng