12 skivor Roast n Toast
100 g kallrökt lax
100 g skalade räkor
0.5 st finhackad gul lök
4 msk majonäs (gärna Hellman's)
2 knippe persilja
Garnering:
4 msk löjrom eller stenbitsrom
0.25 st citron
1 knippe dill
12 sträkor
1. Finhacka lök, räkor och lax.
2. Blanda med majonäsen.
3. Använd ett glas eller annat runt föremål för att ta ut rundlar från brödskivorna.
4. Det behövs tre rundlar för varje bakelse. Bred röran på den understa och lägg på den andra rundeln. Lägg röra även på denna och lägg på den tredje rundeln.
6. Hacka persiljan.
7. Bred på ett tunt lager majonäs runtom bakelsen och ovan på.
8. "Rulla" bakelsen i persiljan så att persiljan fastnar och täcker sidorna. Det är oväntat trevligt med krossade ostbågar istället för persilja om man nu hellre skulle vilja ha det.
9. Garnera toppen med ett lager rom, en tunt skuren citronskiva, några räkor och en dillkvist.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…