75 g smör
2 ägg
1,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk malen kardemumma
3 dl vetemjöl
1 dl russin
1 dl mjölk
1. Placera ut muffinsformarna på en bakplåt.
2. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Tillsätt bakpulver och kardemumma. Tillsätt vetemjöl, russin, mjölk och smält smör. Blanda till en jämn smet.
3. Fördela smeten i bakformarna och grädda mitt i ugnen i 225 grader 10 - 12 minuter tills muffinsen fått fin, gyllene färg.
20 st normalstora muffins
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng