2 ägg
2 dl socker
1 dl mjölk
100 g smör
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
0,5 msk kanel
ca 2 dl äppelmost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ned kanel, mjölk och smält, avsvalnat smör i smeten.
3. Sikta ned bakpulver, vaniljsocker och mjöl i smeten och blanda väl.
4. Fyll muffinsformar till hälften med smet. Klicka i en välfylld tsk äppelmos i varje muffin. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
24 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…