Placeholder

Kanelbullepudding med punchgrädde

Ingredienser

10 kanelbullar
3 ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
7 dl mjölk
3 dl grädde
200 gr brynt smör
1 msk rörsocker
Vispgrädde med punch eller

Gör så här

Skär de torra bullarna i mindre bitar.
Smörj en ugnssäkerform. Lägg ut bullarna i den.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt mjölk, grädde och smöret.
Häll smeten över bullarna. Låt stå och dra minst i 40 min., gärna längre i kylen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 45-60 min. Kolla efter 45 min. med en sticka om kakan är klar. Äggstanningen ska ha satt sig.
Strö över rörsocker.
Servera varm eller kall med vispad grädde smaksatt medpunch eller glass :)

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.