500 g strimlad kalvbog
2 msk smör
1 skivad purjolök
2 tsk färsk, hackad dragon
1 msk fransk senap
1 msk vetemjöl
2 dl köttbuljong
1 dl crème fraîche
1. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg över det i en gryta. Tillsätt purjolök, dragon och fransk senap.
2. Strö över mjölet och rör om. Späd med buljong och crème fraîche. Sjud under lock ca 30 minuter och smaka av.
3. Servera med valfria tillbehör och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng