Kålpudding!

Ingredienser

1 1/2 kålhuvud
3 msk matfett
salt och peppar
3 msk sirap
900 gram köttfärs
4 dl vatten

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Strimla kålen och smält matfettet i en stor stekpanna eller stekgryta. Lägg i kålen och bryn den lätt. Rör om så att den inte bränns. Salta och peppra. Ringla över sirapen och ställ åt sidan medan ni blandar färsen.

Blanda färs, vatten, salt och peppar. Lägg hälften av kålen i en ugnssäker form. Bred över färsen och täck med resten av kålen. Grädda i ca 45 minuter och servera med potatis och lingonsylt :)

Betyg (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.