KALOPS

Ingredienser

För 10 Pers

2 kg högrev i bit
4 gula lökar
4 morötter
2 msk rödvinsvinäger
1 msk tomatpuré
2 dl rött vin
2 msk japansk soja
1 liter vatten
4 msk koncentrerad kalvfond
20 kryddpepparkorn
3 lagerblad

Gör så här

Skär lök o morötter i grova bitar. skär högreven i 3×3 tärningar. fräs lök o morot i stor kastrull tills löken mjuknar. tillsätt vinäger o tomatpuré o låt koka in tillsätt sedan vin soja fond o vatten låt sjuda medan köttet brons. lägg ner det bryta köttet i kastrullen. tillsätt pepparkvarn o lagerblad koka upp o skumma av. koka på svag värme under lock tills köttet är mört ca 2 timmar. lyft upp kött o grönsaker red av såsen

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.