För 10 Pers
2 kg högrev i bit
4 gula lökar
4 morötter
2 msk rödvinsvinäger
1 msk tomatpuré
2 dl rött vin
2 msk japansk soja
1 liter vatten
4 msk koncentrerad kalvfond
20 kryddpepparkorn
3 lagerblad
Skär lök o morötter i grova bitar. skär högreven i 3×3 tärningar. fräs lök o morot i stor kastrull tills löken mjuknar. tillsätt vinäger o tomatpuré o låt koka in tillsätt sedan vin soja fond o vatten låt sjuda medan köttet brons. lägg ner det bryta köttet i kastrullen. tillsätt pepparkvarn o lagerblad koka upp o skumma av. koka på svag värme under lock tills köttet är mört ca 2 timmar. lyft upp kött o grönsaker red av såsen
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…