Högrev 500 gram (fettet bortskuret)
Morötter 4 st.
Gul lök 2 st.
Lagerblad 4 st.
Kryddpeppar 6 st.
Vatten 7 dl.
Köttfond 3 tsk.
Kina soya 2 tsk.
Salt och peppar
Vetemjöl 0,5 dl.
1. skär köttet i små bitar
2.skala och dela morötterna i stavar
3. skala och dela löken
4. bryn köttet
5. häll mjölet på köttet och rör runt
6. tillsätt vatten
7. lägg i morötterna och löken
8. smaksätt med salt och peppar, fond och soya
9. låt koka på svag värme i tre timmar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…