100 g smör
1 dl socker
1 ägg
4 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk kardemumma
pärlsocker
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Rör ihop smör och socker. Vispa upp ägget och tillsätt det. Blanda mjöl, bakpulver och kardemumma och sikta ned i smeten.
3. Rulla till bollar och doppa dem i pärlsocker. Lägg på bakpappersklädd plåt och grädda 8 - 10 minuter.
20 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…