1 msk espressopulver
2 msk socker
2 äggvitor
2 dl grädde
Garnering:
flagad blockchoklad
1. Blanda kaffepulver och socker. Vispa äggvitorna hårt och häll i kaffeblandningen. Vispa grädden och rör försiktigt samman alla ingredienserna.
2. Fördela moussen i portionsglas och garnera med chokladen.
3. Låt stå i kylskåp någon timme före servering.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…