400 g jordgubbar, gärna frysta
isbitar
2 myntakvistar
saft av 0,5 citron
ev socker
1. Lägg jordgubbarna i mixer tillsammans med en näve isbitar, några myntablad och pressad citronsaft. Tillsätt så mycket vatten att det täcker och mixa sedan.
2. Fyll under tiden en stor kanna till hälften med is. Smaka av jordgubbsblandningen och söta den om det behövs.
3. Häll upp i kannan och rör om med en träsked. Servera.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk