Pajskal:
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl socker
150 g smör
Fyllning:
2 äggulor
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker
2,5 dl vispgrädde
Garnering:
1 l jordgubbar
mörk blockchoklad
citronmeliss
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop ingredienserna till pajbotten, tryck ut den i en form och grädda ca 15 minuter.
3. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt med vaniljsockret. Vispa grädden hårt och vänd ned i äggsmeten.
4. Bred ut fyllningen i det kalla pajskalet och dekorera med jordgubbar, riven choklad och citronmeliss. Kyl en stund.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk