Pajdeg:
3 dl vetemjöl
2 msk socker
0,5 tsk vaniljsocker
150 g smör
1 äggula
Fyllning:
3 dl vispgrädde
1,5 dl lemon curd
500 g jordgubbar
riven vit choklad
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Blanda mjöl, socker och vaniljsocker, dela smöret i bitar och lägg i det tillsammans med äggulan. Arbeta snabbt ihop till en deg i matberedare. Grädda 15 minuter och låt svalna.
3. Vispa grädden och rör i lemon curd. Klicka fyllningen i pajskalet och fyll på med jordgubbar. Strö över riven vit choklad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…