1 l jordgubbar
florsocker
Crème:
4 msk socker
2 äggulor
2 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
1. Skiva grovt 2/3 av bären. Mixa resten och tillsätt florsocker efter smak. Blanda de skivade bären och purén.
2. Vispa socker och gulor pösigt tillsammans med vaniljsocker. Tillsätt vispgrädden och vispa till krämig konsistens.
3. Servera jordgubbskompotten med vaniljcrèmen.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…