Placeholder

Jordgubbskompott med vaniljcrème

Ingredienser

1 l jordgubbar
florsocker

Crème:
4 msk socker
2 äggulor
2 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker

Gör så här

1. Skiva grovt 2/3 av bären. Mixa resten och tillsätt florsocker efter smak. Blanda de skivade bären och purén.

2. Vispa socker och gulor pösigt tillsammans med vaniljsocker. Tillsätt vispgrädden och vispa till krämig konsistens.

3. Servera jordgubbskompotten med vaniljcrèmen.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.