200 g jordgubbar
2 msk socker
1,5 dl vispgrädde
is
3 dl mjölk
1 tsk vaniljsocker
1. Mixa jordgubbar och socker till en slät puré. Vispa grädden fluffig och rör ned hälften av purén. Blanda mjölk och vaniljsocker.
2. Fördela resten av purén i 2 glas. Fyll på med is och vaniljmjölk, toppa med grädde och servera med sugrör.
2 glas
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…