4 kvistar grönkål
2 msk olivolja
140 g mörk choklad (64%)
1 dl salta mandlar
½ msk chiliflakes
En munsbit av dessa grönkålschips och smaklökarna har en spännande resa framför sig. OJ så gott! Och, varken komplicerat eller svårt.
1. Riv av grönkål från stammen.
2. Blanda ner i en bunke med oljan och massera och knåda ordentligt.
3. Baka i ugn på 175° i mitten av ugnen ca 20 minuter.
4. Hacka nötterna och chilin och blanda.
5. Smält chokladen.
6. Doppa grönkålschipsen i chokladen och vänd sedan i nöt- och chiliblandningen.
7. Lägg upp på ett fat och servera.
Av: Gustav Johansson, jävligtgott.se & Joseph Fernando, bakingbabies.se
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk