400 Gr Torsk
3 Dl Grädde
En Liten Burk Cr. Fraiche
1 Gul Lök
2 Burkar Krossade Tomater
5 Dl Vatten
Vitlök Efter Smak
Curry
2 Fiskbuljongtärningar
Salt
Peppar
Smält smör och fräs den hackade löken och krydda rejält med curryn
I med grädde, vatten, cr.fraichen, tomaterna, vitlöken och fiskbuljongtärningarna och låt puttra ihop ca 20 minuter
Skär torsken i mindre bitar och låt den gå med några minuter
Smaka av med salt och peppar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…