700g fläskytterfilé
Salt
peppar
1 pkt (140-150g) Bacon
80g bladspenat
1 Röd paprika
½ purjolök
8-10 körsbärstomater
2½ dl matlagningsgrädde (kelda)
1 brk (2dl) creme fraiche light
140g gräddädelost
6 port
Strimla och stek köttet. Lägg det sen i en ugnsform. Salta och peppra.
Strimla paprika och purjolök och stek mjuk en liten stund.
Lägg spenaten på köttet och därefter paprika och purjolök.
Stek bacon och lägg det också över tillsammans med tomaterna.
Koka upp grädde och creme fraiche och smält ädelosten i gräddblandningen. Häll över blandningen och grädda i 200° i 20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…