Jätte god fläskfilégratäng

Ingredienser

700g fläskytterfilé
Salt
peppar
1 pkt (140-150g) Bacon
80g bladspenat
1 Röd paprika
½ purjolök
8-10 körsbärstomater
2½ dl matlagningsgrädde (kelda)
1 brk (2dl) creme fraiche light
140g gräddädelost

Gör så här

6 port

Strimla och stek köttet. Lägg det sen i en ugnsform. Salta och peppra.
Strimla paprika och purjolök och stek mjuk en liten stund.
Lägg spenaten på köttet och därefter paprika och purjolök.
Stek bacon och lägg det också över tillsammans med tomaterna.
Koka upp grädde och creme fraiche och smält ädelosten i gräddblandningen. Häll över blandningen och grädda i 200° i 20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.