Placeholder

Japansk kålsallad

Ingredienser

en fjärdedels vitkålshuvud
1 msk vit miso
1 msk risvinäger
2 msk japansk soja
2 msk sesamolja

Gör så här

Hyvla kålen så tunt du bara kan med en osthyvel eller ännu hellre en mandolin.

Lägg kålen i isvatten så att den blir superkrispigt medan du förbereder dressingen genom att bara röra ihop resten av ingrediensen.

Slunga kålen torr i en salladsslunga och lägg sedan en snygg hög med iskall, lätt och löjligt krispig kålsallad på tallriken.

Dutta över lite dressing precis innan du äter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.