en fjärdedels vitkålshuvud
1 msk vit miso
1 msk risvinäger
2 msk japansk soja
2 msk sesamolja
Hyvla kålen så tunt du bara kan med en osthyvel eller ännu hellre en mandolin.
Lägg kålen i isvatten så att den blir superkrispigt medan du förbereder dressingen genom att bara röra ihop resten av ingrediensen.
Slunga kålen torr i en salladsslunga och lägg sedan en snygg hög med iskall, lätt och löjligt krispig kålsallad på tallriken.
Dutta över lite dressing precis innan du äter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…