2 dl kondenserad mjölk
4 dl mjölk
1 kanelstång
2 - 3 msk Nescafé espresso
is
1. Blanda den kondenserade mjölken med mjölk och kanel. Låt koka upp. Akta så att den söta mjölken inte bränns vid.
2. Rör ned pulverkaffet. Låt kaffet svalna, först i rumstemperatur och sedan i kylen, tills det är riktigt kallt.
4 glas
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…