2 stora mangofrukter
4 dl granatäppeljuice
2 dl naturell yoghurt
4 dl frysta blåbär
1 msk citronsaft
0,5 tsk vaniljpulver
eller 2 tsk vaniljsocker
ev kakao till garnering
1. Skala mangofrukterna och kärna ur dem. Skär ned bitarna i mixern och kör helt slätt tillsammans med vanilj och citronsaft.
2. Späd soppan med juicen och yoghurten och låt den sedan gärna stå kallt en halvtimme.
3. Slå upp den färdiga soppan i små portionsskålar. Lägg 1 dl blåbär i varje skål och servera medan bären ännu är halvtinade. Garnera ev med kakao.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…